SEO оптимизация

Ефективна SEO оптимизация за челни позиции в търсачките

Научи повечеПоискай оферта

Защо Ви е необходима

Искате сайтът Ви да бъде трайно сред първите резултати при търсене

Трайно позициониране на челни позиции

Трайно позициониране на челни позиции

SEO оптимизация е процес на цялостно развитие на структурата и съдържанието на сайта Ви, външните препратки и трафика към него, чиято крайна цел е трайното Ви позициониране в органичните резултати от търсенето по ключовите думи, които са важни за бизнеса Ви.

Повече клиенти и трафик към уеб сайта

Повече клиенти и трафик към уеб сайта

Позиционирането в челните позиции в органичните резултати от мрежата на търсене неминуемо Ви гарантира повече трафик към уеб сайта Ви и повече посещения от потенциални клиенти. Достигнете до максимален брой хора, които се интересуват от продуктите и услугите Ви!

По-добро потребителско преживяване (UX)

По-добро потребителско преживяване (UX)

Процесът на услугата не обхваща само подобряване на позициите в резултатите при търсене. Той е насочен към цялостно развитие на уеб сайта Ви и съдържанието, което виждат посетителите му, което разбира се създава и по-добро потребителско преживяване.

Какво включва

Кои са компонентите, които правят една кампания наистина ефективна

Преработка и създаване на съдържание

Преработка и създаване на съдържание

Качественото и уникално съдържание на целевите страници е основополагащ фактор, за да постигнем една наистина ефективна seo оптимизация и посетителите на сайта Ви да са доволни.

Технически настройки

Технически настройки

Ефективната оптимизация изисква редица технически настройки, които са трудно осъществими без наличието на професионални софтуери и подходящите специалисти.

Оптимизация на скоростта и зареждането

Оптимизация на скоростта и зареждането

Ние ще се погрижим Вашия уеб сайт да се зарежда наистина бързо, за да покрие последните изисквания и стандарти на алгоритмите на търсачките за бързодействие и удобство на работа.

Изграждане на link building и външни препратки

Изграждане на link building и външни препратки

Най-комплексният процес на една оптимизация е разработката на ефективен link building, където трябва да се придържаме не толкова към количествения, а качествения фактор.

Защо да изберете нас

Защо да се обърнете към нас, когато сте решили да позиционирате сайта си по-напред

Сертифициран Google партньор като агенция

Сертифициран Google партньор като агенция

Алфа Бест / Alpha Best е сертифициран Google партньор за страната и успешно покрива всички успешни практики и стандарти за челно позициониране.

Сертифицирани специалисти и разработчици

Сертифицирани специалисти и разработчици

Нашите специалисти са сертифицирани по стандартите на Google и добре познават принципите и факторите на ефективната SEO оптимизация.

Повече от 490 успешно индексирани уеб сайта

Повече от 570 успешно индексирани уеб сайта

Ние разполагаме богат опит в позиционирането в органичните резултати в най-различни браншове и над 570 успешно индексирани сайта.

Специализирани софтуери за разработка и мониторинг

Специализирани софтуери за разработка и мониторинг

За да предложим най-доброто качество ние работим с високо платени и ефективни SEO софтуери, които следят всяка промяна в алгоритмите.

Стриктно спазване на актуалните стандарти

Стриктно спазване на актуалните стандарти

Ние се придържаме стриктно към актуалните SEO стандарти и изисквания, без да заобикаляме алгоритмите, което Ви осигурява траен успех.

Съчетание на Маркетинг и SEO целите Ви

Съчетание на Маркетинг и SEO целите Ви

Ние ефективно съчетаваме процесът с Вашите моментни маркетингови цели, за да може да извлечем максимален ефект от представянето Ви.

Как протича процесът на работа

Кои са стъпките при един успешен и ползотворен процес на оптимизация

Консултация и одит

Консултация и одит

1

Консултираме Ви за успешните практики, както и за резултатите, които може да очаквате.

Дефиниране на кл. думи за SEO оптимизация

Дефиниране на кл. думи

2

Дефинираме правилните ключови думи, което е основополагаща стъпка, за да постигнете успех.

Разработка на параметрите

Разработка на параметрите

3

Разработваме всички технически, структурни и външни процеси на процесът на SEO оптимизация.

Поддръжка на резултатите

Поддръжка на резултатите

4

След като постигнем желаните резултати, започваме да работим за тяхното трайно задържане.

Телефон

Излез в органичните резултати сега

0700 700 25
Контакти

Направи запитване по e-mail

sales@alfahosting.bg


  Полетата отбелязани със "*" за задължителни

  Често задавани въпроси за SEO оптимизация

  Какво може да Ви интересува преди да започнем

  Колко пари ще ми струва
  На първо време ще се погрижим да Ви предложим едни от най-конкурентните цени на пазара като съотношение цена-качество. От тук нататък цената за SEO оптимизация се определя спрямо мащаба и големината на уеб сайта Ви и конкуренцията по желаните от Вас ключови думи.
  Колко бързо мога да очаквам резултати
  Промяната и усъвършенстването на алгоритмите на търсачките рефлектират върху все по-бавното получаване на резултати. Върху бързината на успеха влияят 100-ци фактори и въпреки че често постигаме резултати и по-рано, то такива обикновено може да се очакват след поне 6 месеца.
  По колко ключови думи се работи
  Базовите планове, които предлагаме са фокусирани върху няколко целенасочени ключови думи. Така се получават наистина добри резултати на оптимална цена. Разбира се процесът може да се извършва и по по-голям брой думи, но все пак това изисква повече работа и по-големи бюджети.
  Какво е ключова дума
  Ключовите думи са думите или словосъчетанията, върху които се фокусира процеса на една кампания или Google AdWords реклама. Ключовата дума може да се състои от една дума или словосъчетания от няколко думи, които често са и най-използваните от целенасочените потребители.
  Предлагат ми по-ниска цена
  Ефективната оптимизация за търсачки е изключително комплексна услуга, която изисква сериозен ресурс от време и специалисти. Бъдете наистина предпазливи към „изкушаващи“ предложения, които Ви обещават оптимизация по 40+ ключови думи на цената от 200 лв на година.
  SEO оптимизация или Google Ads
  Тук е важно да поясним, че едното не изключва другото. Нашите клиенти постигат най-добри резултати именно при използването и на двата канала – Google Ads, когато търсим бързи резултати или имаме ограничени по срок кампании и оптимизация за търсачки, когато се търсят трайни резултати.
  Колко често трябва да се прави
  SEO оптимизация не е услуга, която се прави еднократно или на определен период от време. Това е процес, който трябва да се поддържа непрекъснато, за да може и сайтът Ви да е винаги актуален спрямо алгоритмите и изискванията на търсачките и динамиката в конкуренцията.