Google My Business

Излез в локалните резултати и се появи на Google карти. Бъди там, когато те търсят.

Научи повечеПоискай оферта

 Защо Ви е необходим

Достигнете до потребителите, които търсят продуктите и услугите Ви на момента и в движение

Челни позиции в локалното търсене

Google My Business изкарва фирмата Ви и Вашите обекти на локално ниво. Колкото по-близко е до Вас търсещият, толкова по-голям е шанса да излезете в неговите резултати в Google търсене или директно на Google карти. Не пропускайте възможността да бъдете там още днес.

Лесна навигация и бързо достигане до бизнеса Ви

Едно от най-големите предимства на Google My Business е възможността Вашите клиенти да получат лесни насоки и директна навигация до Вашия бизнес, обект, ресторант, хотел, магазин. Достатъчно е само да изберат опцията за Направления и след минута те вече ще са при Вас.

Възможност за директна връзка и взаимодействие

Какво още дава Google My Business за бизнеса Ви? Възможност Вашите клиенти директно да Ви се обадят, Бърз и лесен достъп до уеб сайта Ви, Визуална представа за Вас, Мненията и оценките на потребителите, които вече са събрали впечатления и най-вече повече доверие.

Какво включва

Кои са компонентите, които правят Вашия бизнес наистина достъпен за клиентите Ви

Кратка актуална информация за бизнеса Ви

На първо време трябва да представим бизнеса Ви с няколко кратки ясни и конкретни думи, за да може потенциалните клиенти да се запознаят с Вас и с Вашето работно време.

Снимки представящи визуално обектите Ви

Представете обектите си отвън, отвътре и така че да заплените Вашите клиенти. Не забравяйте, че една снимка може да каже повече и от 1000 думи и се представете визуално още днес.

Контактна информация за директна връзка

Вашият профил трябва да съдържа контактната информация, която Вашите клиенти ще търсят – телефон за обратна връзка, уеб сайт за повече информация, адрес на Вашия бизнес.

Позициониране на картата и лесно упътване

Най-голямото удобство за клиентите Ви в движение – възможността да изтеглят директно упътване към обектите Ви и да бъдат навигирани от Google карти докато стигнат до вратата Ви.

Защо да изберете нас

С какво ние сме действително добри в разработката на тази услуга за Вас

Сертифициран Google партньор като агенция

Като сертифициран Google партньор, Алфа Бест / Alpha Best познава наистина добре инструментите и услугите на Google и това, което те носят за Вашия бизнес.

Сертифицирани специалисти и разработчици

Нашите сертифицирани специалисти успешно разработват и поддържат 100-ци бизнес профили за нашите клиенти и знаят, кое е най-доброто за тях.

Връзване на бизнеса с другите услуги, които ползвате

Ние ще асоциираме Вашия Google My Business профил, с всички други услуги, които ползвате онлайн, за да затвърдите цялостното си присъствие.

Поддръжка и навременна реакция при злоупотреби

Нашата услуга включва своевременна поддръжка и навременна реакция при засичане на злоупотреби с информацията във Вашия бизнес профил.

Как протича процеса на работа

Кои са четирите лесни стъпки в изграждането на наистина работещ Бизнес профил

Регистрация на обектите Ви

1

На първо време регистрираме Вашите бизнеси и обекти на коректното им местоположение.

Удостоверяване собствеността

2

След това удостоверяваме, че съответният бизнес се притежава не от друг, а именно от Вас.

Актуализиране информацията

3

Обновяваме информацията Ви регулярно, за да сте винаги актуални пред клиентите си.

Поддръжка и мониторинг

4

Поддържаме бизнес профила Ви през целия процес и реагираме при засечени проблеми.

Излез на Google карти още днес

0700 700 25

Направи запитване по e-mail

sales@alfahosting.bg


  Полетата отбелязани със "*" за задължителни

  Често задавани въпроси за Google My Business

  Ако сте чували за услугата, то е твърде вероятно и да сте срещали най-често задаваните ни въпроси

  Бизнесът ми е регистриран, но не мога да го редактирам
  Често срещана ситуация в последните години е именно регистрираните за фирмата или обектите Ви бизнеси да не са достъпни за редакция от Ваша страна. Ние познаваме всички вероятни причини за това и възможните варианти, с които да достъпите и актуализирате информацията си.
  Бизнесът ми е отбелязан като затворен
  Нарастването популярността на услугата в последните години привлече и най-разнородни интереси към нея. Все по-често срещани са нелоялни конкуренти и некоректни фирми, които отбелязват бизнеса Ви като затворен. Това вече не трябва да Ви притеснява, ние знаем как да го отворим отново.
  Местоположението ми не е точно
  Google картата не винаги е способна да индексира обектите Ви на правилното място по зададения от Вас адрес. Няма проблем, коректното местоположение може да се удостовери в няколко последователни стъпки. Единственото, което трябва да направите е да се свържете с нас.
  Мога ли да си направя сам
  Като повечето услуги на Google, Вие имате възможността да я разработите самостоятелно. Но и като всички подобни услуги, за да го направите и да я поддържате достатъчно ефективно, така че да работи за Вас, то ще трябва да разполагате със сериозен набор от време, ресурси и познания.