Google Ads реклама

Излез на 1-ва страница в Google, бъди винаги лесно откриваем при търсене

Научи повечеПоискай оферта

Защо Ви е необходима

Стигнете бързо и лесно до потенциални клиенти, които се интересуват от продуктите и услугите Ви

Бързо позициониране на 1-ва страница

Имате кампания или промоция, до която искате максимално бързо да достигнат потенциални клиенти? Google Ads рекламата Ви дава възможност да заемете челни позиции в мрежата на търсене за броени дни и то точно по ключовите думи, които са приоритетни за Вас.

Таргетирано насочване на рекламите

Продуктите и услугите Ви не са за всеки? Имате строго специализирана таргет аудитория или просто такава, която е важна за Вас? Google Ads Ви дава възможност да достигнете до точните хора в точния момент, спрямо техните интереси, местоположение, възраст, устройства и др.

Привличане на трафик към уеб сайта

Трябват Ви много нови клиенти, трябват Ви повече посетители на сайта, искате да разберете кое се продава най-добре? Google Ads рекламата е един от най-ефикасните инструменти, с който може да привлечете сериозен трафик към сайта си. Възползвайте се от предимствата му още днес!

Какво включва

Какво и защо прави една Google Ads реклама наистина ефективна

Целенасочени и таргетирани ключови думи

Целенасочените и коректно прецезирани ключови думи са основополагащ фактор, за да може до Вашите реклами да достигат потенциални клиенти, които се интересуват точно от това, което предлагате.

Подходящи реклами и грабващо послание

За да убедим Вашите потенциални клиенти да кликнат върху рекламата Ви, ние ще създадем ефективни реклами и грабващи послания, които да ги мотивират и подтикнат към действие.

Релевантна целева страница

За да може привлечените към сайта Ви потребители да станат Ваши реални клиенти, то ще се погрижим страниците, до които ги отвеждат Вашите реклами да са максимално подходящи.

Защо да изберете нас

Искате да рекламирате с Google Ads? Разберете защо да се обърнете именно към нас

Сертифициран Google партньор като агенция

Алфа Бест / Alpha Best е сертифициран Google партньор за страната и успешно покрива всички успешни практики и стандарти за качество на рекламите.

Сертифицирани специалисти с над 680 кампании зад гърба си

Ние разполагаме със сертифицирани Google Ads специалисти с богат опит в разработката, поддръжката и развитието на Google реклами.

Оптимизация на разходите и измерване на успеха

Ние се фокусираме върху оптимизирането на разходите Ви за реклама и постигането на максимален ефект, като дефинираме най-успешните думи.

Максимизиране на резултатите чрез Ремаркетинг

За да максимизираме ефекта от кампаниите Ви ще разработим ремаркетинг листи, за да се насочим към клиентите, които вече са били на сайта Ви.

Цялостен мониторинг и анализ на кампаниите

Ние извършваме непрекъснат мониторинг и анализ на кампаниите Ви, за да прецезираме и оптимизираме Вашата реклама през цялото време.

Синхронизация между кампаниите и сайта Ви

Поддържайки и сайта Ви и Вашите рекламни кампании, ние можем да реагираме максимално бързо, за да отразим и синхронизираме промените Ви.

Как протича процеса на работа

Какви са стъпките, когато разработваме една ефективна Google Ads реклама

Консултация и изготвяне на стратегия

1

Консултираме Ви за модела на работа на рекламата и резултатите, които може да очаквате.

Разработка на рекламата и настройки

2

Рекламата се разработва прецизно спрямо стандартите и изискванията на Google за качество.

Мониторинг и оптимизация на кампаниите

3

Непрекъснато следим Вашата реклама и оптимизираме ефективно думите и разходите Ви.

Анализ и препоръки за развитие

4

Регулярно предоставяме справки, анализи и препоръки за развитието на Вашите кампании.

Излез на 1-ва страница в Google

0700 700 25

Направи запитване по e-mail

sales@alfahosting.bg


  Полетата отбелязани със "*" за задължителни

  Често задавани въпроси за Google Ads реклама

  Какви са най-често задаваните въпроси, които получаваме при разработка на рекламни кампании

  Колко пари ще ми струва
  Бюджетът на Вашата реклама се определя спрямо целите, които имате, конкуренцията във Вашия бранш и обема на потребителското търсене. Разработвайки Вашата реклама, ние знаем, че всяка вложена от Вас сума трябва да има възвращаемост и да Ви носи приходи.
  Какво мога да очаквам
  Основната функция на Google Ads рекламата или SEO оптимизацията е да Ви свързват с потенциални клиенти, които се интересуват от продуктите и услугите, които предлагате. За да постигнете максимален ефект, трябва да се погрижите и да им предложите максимално атрактивно търговско предложение.
  Как да избера ключови думи
  Достатъчно е да ни предоставите продуктите и услугите, по които искате да Ви откриват. От тук нататък нашите AdWords специалисти ще направят подробен анализ и проучване на конкуренцията и потребителското търсене, за да заложат най-прецизните ключови думи за дейността Ви.
  Мога ли да си направя сам
  Самостоятелно разработените реклами масово не покриват стандартите за качество, съдържат некоректни ключови думи и достигат до неподходящи потребители. За да Ви предоставим най-добрите резултати нашите специалисти ежегодно покриват изискванията за успешна разработка на реклами.
  Каква е таксата за управление на бюджет
  Стандартната ни комисионна за управление на рекламните бюджети е в размер на 35%. Тя включва всички процеси свързани с поддръжка на рекламите, оптимизиране на рекламните послания, оптимизиране на ключовите думи, оптимизиране на оферирането, оптимизиране на таргетирането и др.