Заснемане и подготовка на материали

Професионално заснемане и авторски материали за уеб представянето

Научи повечеПоискай оферта

Защо са Ви необходими

Как професионално разработените за Вас материали могат да променят цялостния облик на бизнеса Ви

Авторски материали

Авторските материали будят доверието на потребителите много по-лесно. Те не само изграждат авторитета на бизнеса Ви, но и дават реална причина на посетителите на уеб сайта Ви да се връщат отново и отново, знаейки, че при Вас могат да намерят интересна и полезна информация.

Професионални снимки

Казват, че 1 снимка говори повече от 1000 думи. Не позволявайте старите и ниско качествени снимки да говорят за бизнеса Ви или пък да загубите доверието на интернет потребителите с видимо недостоверни „сток“ фотографии. Отразете дейността си така, както искате да я виждат клиентите Ви.

 SEO съдържание

Уникалното съдържание, разработено специално за Вас, се индексира много по-успешно от търсещите машини. Залагането на подходящото количество текст, правилното съотношение между общия брой думи и ключовите думи могат да превърнат Вашето съдържание в най-силното Ви оръжие.

Как трябва да се оформят

Авторското съдържание и професионалното заснемане трябва да Ви осигурят едно – повече доверие у клиентите

Снимки представящи продуктите Ви

Продуктите и услугите Ви са основната причина поради, която Вашите потенциални клиенти посещават уеб сайта Ви. Точно затова визуалното им представяне трябва да е на едно наистина високо ниво.

Снимки представящи дейността и бизнеса Ви

Цялостното визуално представяне на бизнеса Ви създава по-сериозно доверие у Вашите потенциални клиенти и контрагенти и Ви прави по-близки до тях, като същевременно изгражда авторитета Ви.

Грабващо и интересно съдържание

Съдържанието трябва да е лесно за четене, добре структурирано и да подтиква потребителите към действие. За да е максимално ефективно, то трябва да покрива и стандартите на търсачките.

Защо да изберете нас

Защо сме най-подходящият избор за Вас при разработка на материали и заснемане на бизнеса Ви

Професионален фотограф и качествено заснемане

Професионален фотограф, който познава спецификите на Вашия бизнес, продукти и услуги и знае какви снимки са подходящи за Вашия сайт.

Опитни content creator-и за Вашето съдържание

Нашите content creator-и познават спецификите и тънкостите на всеки един бранш, за да може да Ви гарантираме винаги оригинално съдържание.

Изготвяне на цялостна концепция за представяне

В Алфа Бест / Alpha Best ще Ви предложим цялостна концепция за това какво текстово съдържание да се разработи и по какъв начин да заснемем бизнеса Ви.

Разработка по актуални маркетинг и SEO критерии

Всички материали се разработват по актуални маркетинг и SEO критерии, така че не само да бъдат интересни и грабващи, но и да Ви оптимизират.

Как протича процесЪТ на работа

Какви са стъпките при заснемане на бизнеса и продуктите Ви и разработка на текстово съдържание

Анализ и консултация

1

Осъществяваме базов анализ на бизнеса Ви и Ви консултираме какво ще Ви е необходимо.

Изготвяне и заснемане

2

Текстовото съдържание се разработва, на база него се извършва и заснемане на бизнеса Ви.

Обработка и корекции

3

Всичко разработено минава през одобрение от Ваша страна и последваща обработка за уеб.

Залагане на материалите

4

След като всичко е одобрено като допълнителна услуга залагаме и разработените материали.

Поръчай грабващи материали сега

0700 700 25

Направи запитване по e-mail

sales@alfahosting.bg


  Полетата отбелязани със "*" за задължителни

  Често задавани въпроси за Заснемане и подготовка на материали

  Какви са най-често задаваните въпроси от нашите клиенти при разработка на материали за уеб

  Как се определя цената на заснемане
  Цената на заснемане варира в зависимост от няколко важни фактора. На първо време е важен обемът на заснемане, както и времето, което е необходимо да отдели фотографа. Влияние оказва и типа на заснемането – дали се заснема производствена база, офис, обект или пък продукти.
  Как се определя цената за разработка на текстове
  Цената за разработка на текстове варира основно в зависимост от обема на съдържанието, което трябва да се разработи. Трябва да се има предвид, че при някои по-специализирани браншове е необходимо по-обстойно проучване, което също може да окаже влияние върху цената на услугата.
  Какво се очаква от мен при заснемане
  На първо време е важно да подготвите добре обектите, офисите, продуктите, които следва да се заснемат, за да можем да осигурим максимално бързо и качествено заснемане. Вашите служители трябва да са уведомени предварително и да са помолени да проявят разбиране и търпение по време на процеса.
  Какво се очаква от мен при разработка на текстове
  За да може разработеното съдържание да е максимално ефективно и пригодено именно за Вашите нужди, то е важно за всяко направление да ни подадете насоки, които са конкретно обвързани със спецификите и предимствата на Вашия бизнес в частност и цялостният Ви модел на работа.