ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Изработка на уеб сайт по Индивидуален дизайн с опита от над 1500 успешни проекта

Научи повечеПоискай оферта

как сайтът ви печели ЗА вас

Защо да имате просто сайт, когато може да имате Уеб сайт, който ще развие бизнеса Ви онлайн

Денонощно представяне на продуктите и услугите Ви

Денонощно представяне на продуктите и услугите Ви

За разлика от Вас, сайтът Ви няма нужда от почивка. Сайтът ще представя бизнеса Ви денонощно, за да може до Вас винаги да достигат хора, които се интересуват от това, което предлагате. От Вас се иска само да поръчате изработка на уеб сайт на правилното място.

Разширяване обхвата на бизнеса Ви чрез изработка на уеб сайт

Разширяване обхвата на бизнеса Ви

Днес можете да се срещнете с 5-ма клиенти? Е, сайтът Ви може да се срещне с 5 хиляди. И сайтовете на нашите клиенти го правят!  Разширете не само обхвата от хора, до които достигате, забравете и за териториалните ограничения, които имате в момента.

Изграждане на доверието в клиентите Ви

Изграждане на доверието в клиентите Ви

Вие работите от „уста на уста“? Чудесно, и ние! Но запитванията ни винаги  идват през сайта. Защо ли? Вече никой не се доверява „на сляпо“, всеки иска да провери с кого ще работи. А и с времето разбрахме, че няма нищо по хубаво от това клиент, намерил те през уеб сайта, също да те препоръча.

Как трябва да изглежда

Атрактивен, Адаптивен, Удобен за работа, със Стилна визия, която да печели клиенти

изработка на уеб сайт responsive

Респонсив адаптивен дизайн

Responsive адаптивен дизайн при изработка на уеб сайт, който да оразмерява съдържанието ефективно за всяка една резолюция, осигурявайки най-доброто потребителско преживяване.

стилен уеб дизайн

Стилна и изчистена визия

Дизайнът трябва да е стилен, визията изчистена, а елементите и ефектите да не натоварват визуално потребителя. В Алфа Бест / Alpha Best знаем как да го направим, така че онлайн представянето Ви да е винаги на ниво.

удобна навигация

Удобна навигация и насоки

Какво е добрият дизайн без удобна навигация? Усилия и средства вложени по неправилния начин. Ние знаем как да съчетаем уникалния дизайн с навигация, която да води клиентите Ви във всеки един момент.

home page

Интерактивна начална страница

Началната страница е може би най-важната във Вашия сайт. Тук трябва да отговорим на най-важните въпроси на Вашите клиенти и да се погрижим за това, те да извършат Важно за Вас действие.

Защо нас при изработка на уеб сайт

Защо да изберете нас за изработка на Вашия проект и какви ще са ползите за Вас

Богат опит и над 900 осъществени проекта

Богат опит и над 1500 осъществени проекта

Опитът в изработката и поддръжката на над 1500 проекта могат спокойно да Ви дадат увереността, че ние знаем какво правим и най-вече как да го направим.

Индивидуален дизайн, оформление и структура

Индивидуален дизайн, оформление и структура

Всеки наш сайт се изработва по индивидуален дизайн, съобразява се със спецификите на Вашия бизнес и се напасва по потребителското поведение.

Професионални консултации и препоръки

Професионални консултации и препоръки

Винаги може да разчитате на професионални консултации и препоръки от нашия екип. Ние ще Ви предложим най-удачните решения за Вашия бизнес.

Удобна и интуитивна клиентска администрация

Удобна и интуитивна клиентска администрация

Редовното актуализиране на съдържанието е все по-важно. За това администрацията на нашите сайтове е разработена така, че максимално да Ви улеснява.

Използване на успешно работещи практики

Използване на успешно работещи практики

Опитът в най-различни браншове и ниши, регулярният анализ при изработка на уеб сайт ни позволяват да прилагаме винаги успешно работещи практики.

Цялостна поддръжка, анализ и развитие

Цялостна поддръжка, анализ и развитие

Ние знаем, че изработката на сайта е само първата стъпка към Вашия успех. Затова се грижим и за неговата поддръжка и цялостното развитие.

Как протича процеса на работа

Ясен и организиран процес на работа, в който да се запознаем добре с бизнеса Ви и да предложим най-доброто за него

Анализ и консултация

Анализ и консултация

1

Извършваме подробна консултация, анализираме възможностите и предлагаме решенията.

Дизайн и разработка

Дизайн и разработка

2

Следващата стъпка е да съберем информацията за изработка на уеб сайт, с който ще се гордеете.

Тестване и одобрение

Тестване и одобрение

3

Проектът минава през тестове за дизайн и функционалност и, разбира се, Вашето одобрение.

Поддръжка и развитие

Поддръжка и развитие

4

След като сайтът Ви е вече онлайн, ние не го оставяме, а се ангажираме с неговото развитие.

обади се за сайт

Поръчай твоя уникален сайт сега

0700 700 25
свържи се по мейл

Направи запитване по e-mail

sales@alfahosting.bg


  Полетата отбелязани със "*" за задължителни

  Често задавани въпроси за уеб сайт

  Какви са най-често задаваните въпроси, които вълнуват нашите клиенти преди да започнем съвместната си работа

  Колко пари ще ми струва
  Всеки наш проект се изготвя по индивидуален дизайн. Офертата, която ще Ви предложим за изработка на уеб сайт или онлайн магазин ще бъде една от най-добрите на пазара като съотношение цена-качество и ще е съобразена с целите, които гоните, функционалностите, които са Ви необходими, мащаба на сайта.
  Какво очаквате от мен

  От Вас очакваме да ни предоставите информацията, с която ще искате да представите бизнеса си, дейността си, продуктите и услугите си. Разбира се, нашият екип ще Ви даде подробни насоки, препоръки и предложения. Ако нямате времето за тази подготовка, то ще може да Ви съдействаме и с този етап.

  Колко варианта на визии ще ми дадете
  Ние не работим по готови темплейти и шаблони, а Ви предоставяме дизайн, който е съобразен с всички Ваши предпочитания за визия и оформление. Те се съчетават с успешно работещите практики, за да Ви предоставим оптимално решение. Вашият проект минава през одобрението Ви и корекции при необходимост.
  Мога ли да си направя сам
  Историята ни е показала, че възможностите на човек нямат граници, но практиката ни е показала, че когато искаме най-доброто решение, трябва да се обърнем към хората, които могат да ни го предложат. От Вас зависи дали искате да спестите при изработката на уеб сайт или да вложите в такъв, който ще работи за Вас.
  Имам по-изгодни предложения
  Добре работещият сайт генерира приходи от онлайн присъствието Ви години наред. Нашият професионален съвет е да не се фокусирате върху разлики в рамките на няколкостотин лева, които се възвръщат моментално като инвестиция, а да съпоставяте предложенията по това какво ще донесат за бизнеса Ви.
  Как клиентите ще достигат до мен
  Като сертифициран Google партньор за страната ние ще Ви предложим всички възможни варианти и инструменти, с които да излизате на челни позиции в резултатите от търсене, да изградите и затвърдите бранда си и да напомняте регулярно на Вашите клиенти, че могат да разчитат на Вас.