Управление на онлайн репутация

Създайте подходящия фирмен имидж и визия, изградете Вашата репутация

Научи повечеПоискай оферта

Защо Ви е добра онлайн репутация

Днес доверието и имиджа са по-важни отвсякога, покажете на Вашите клиенти, че може да Ви вярват

Изграждане доверие у потребители и клиенти

Добрата онлайн репутация изгражда увереност у Вашите настоящи и потенциални клиенти и ги подтиква да се обърнат именно към Вас, когато търсят продукти или услуги сходни на предлаганите от Вас. Работете постоянно за Вашата репутация, защото доверието е крехко.

Подобряване на имиджа и фирмената визия

Вашата добра репутация неимоверно работи и за подобряването на фирмения имидж и визия, които градите през годините. Информацията, която излиза за Вас в интернет пространството е и представата, която си изграждат потребителите за Вас. Погрижете се тя да е положителна.

Минимизиране ефекта на негативните отзиви

Добрата репутация означава и да минимизирате ефекта на негативните отзиви. За съжаление неоспорим факт е, че негативните отзиви и коментари остават много по-силно и трайно в съзнанието на потребителите. Не позволявайте това да е усещането и за Вашия бизнес.

Какво трябва да включва

Добрата онлайн репутация е съвкупност от добре работещи стратегии, които ще събудят доверието към Вас

Повече положително съдържание за фирмата Ви

На първо време трябва да осигурим колкото се може повече положително съдържание, което излиза при търсене за фирмата Ви. Така потребителите ще попадат на правилната информация.

Премахване на негативните резултати от търсачките

Негативните резултати за Вас в търсачките, които предоставят и некоректна информация, следва да се премахнат и отрицателното въздействие от тях да се минимизира.

Подобряване репутацията в социалните мрежи

Социалните мрежи играят водеща роля за Вашата онлайн репутация и развитието на Вашите бизнес страници във Facebook, Instagram, LinkedIn е от наистина водещо значение.

Премахване на негативни отзиви в портали

Негативните отзиви и коментари в най-разнообразни портали създадени за целта често са породени от злонамерени или нелоялни конкуренти, чието мнение трябва да се тушира.

Защо да изберете нас

Разберете как и с какво ще помогнем за подобряването на Вашия онлайн имидж и доверието към Вас

Екип от специалисти работещи за репутацията Ви

За Вашата репутация ще работи екип от специалисти с богат опит в областта на content маркетинга, SEO оптимизацията и социалните мрежи.

Професионални консултации и варианти за развитие

Ние ще Ви консултираме подробно не само за положителния ефект, който може да постигнете, но и за рисковете в борбата с отрицателната репутация.

Ефективни методи за премахване на негативна репутация

Ние разполагаме с набор от ефективни методи за премахване и туширане на негативната репутация в търсачките и онлайн порталите в мрежата.

Успешни практики за създаване на положителна репутация

Ние добре познаваме и успешно прилагаме ефективните практики за създаване на положителна репутация за бизнеса Ви в онлайн пространството.

Мониторинг на резултатите асоциирани с фирмата Ви

Регулярно ще извършваме мониторинг на постигнатите резултати и информацията, която излиза при търсене на фирмата Ви в интернет търсачките.

Цялостно популяризиране на дейността и фирмата

Освен за ефективното изграждане на репутация, Алфа Бест / Alpha Best ще Ви помогне и с цялостното онлайн популяризиране на бизнеса, услугите и продуктите Ви.

Как протича процеса на работа

Изграждането на репутация в интернет може вече да е по-бързо и лесно от всякога

Консултация и препоръки

1

Консултираме Ви не само за това, което може да постигнете, но и за рисковете от процеса.

Одит и проучване

2

Извършваме актуален одит и проучване на моментното Ви състояние и текущата репутация.

Изпълнение на стратегията

3

Изпълняваме стратегията по създаване на положителна и туширане на негативна репутация.

Мониторинг и анализ

4

Извършваме анализ на процеса и регулярен мониторинг на резултатите за Вашата фирма.

Изгради положителна репутация сега

0700 700 25

Направи запитване по e-mail

sales@alfahosting.bg


  Полетата отбелязани със "*" за задължителни

  Често задавани въпроси за услугата

  Какво интересува нашите клиенти, когато започват да изграждат своята репутация в интернет

  Колко дълго трае процеса
  Ефективният процес на изграждане на положителна и премахване на негативна репутация изисква усилена работа в много аспекти и периода, в който могат да се очакват резултати е сходен при този за SEO оптимизация или обикновено между 6 и 12 месеца в зависимост от текущото положение.
  Ще заличите ли всичко негативно за мен
  Агресивните действия към премахването на негативната репутация често може да имат обратен ефект. Понякога по-добрата алтернатива е отстояване позицията на фирмата и отговор върху нападките, което затвърждава Вашия авторитет и адекватното Ви положение.
  Колко често трябва да се прави
  Управлението на репутацията в интернет пространството е постоянен процес. Фирмата Ви не спира да взаимодейства с най-различни клиенти, контрагенти и конкуренти, което изисква и постоянен мониторинг и адекватни своевременни действия.
  Правите ли негативна репутация
  Ние в Alpha Hosting вярваме, че развитието на бизнеса се крепи върху предоставянето на конкурентни, качествени и постоянни услуги, стоим зад тяхното популяризиране и НЕ подкрепяме недобросъвестни търговски практики насочени към подронване авторитета на конкуренцията.