Маркетинг в Социални мрежи

Обвържи се с потребителите, изгради лоялна аудитория от потенциални клиенти

Научи повечеПоискай оферта

Защо маркетинг в социалните мрежи

Изгради здрава връзка с аудиторията и феновете си, спечели доверието им

3.35 млн. активни потребители в страната

През последните години социалните мрежи се радват на непрекъснато нарастваща популярност не само в световен мащаб, но и в България. Над 80% от интернет потребители у нас ползват активно и социални мрежи. Не пропускайте тази огромна аудитория, бъдете близо до клиентите си.

Обвързване с потребители и фенове

Присъствието в социалните мрежи и регулярната поддръжка на бизнес страници във Facebook, Instagram и други платформи, скъсява неимоверно дистанцията с Вашите потенциални клиенти. Обвържете се с феновете на страниците Ви, ангажирайте ги и ги превърнете в лоялни клиенти.

Създаване и затвърждаване разпознаваемост на бранда

Активният маркетинг в социалните мрежи е един от най-ефективни методи за създаване и затвърждаване на Вашия бранд в интернет пространството. Привлечете нови лийдове, предоставяйки полезно, интересно и грабващо съдържание във Facebook, Instagram, LinkedIn.

Кои са успешните практики

Кога маркетингът в социалните мрежи е наистина успешен и как да го направим такъв

Регулярно поддържана бизнес страница

Искате да покажете на Вашите клиенти и фенове, че сте наистина живи, активни и постоянни. Няма по-добър начин за това от една регулярно поддържана бизнес страница във Facebook.

Атрактивна и релевантна cover снимка

Как да започнете? Отгоре-надолу. На първо време заложете атрактивна и релевантна cover снимка за Вашата страница или най-добре го оставете в ръцете на нашите ни дизайнери.

Разнообразни и интересни публикации

Искате да поддържате интереса на Вашите фенове и да ги карате да чакат с нетърпение Вашата следваща публикация? Бъдете разнообразни, атрактивни и различни.

Таргетирано насочване и популяризиране

И най-важното! Трябва да стигнете до подходящите хора и още по-добре, до колкото се може повече от тях. Тук влиза в действие таргетираното и промотирано насочване.

Защо да изберете нас

Ние притежаваме необходимия опит и познаваме и прилагаме успешните практики

Опитни дизайнери за Вашето визуално оформление

Добре поддържаната бизнес страница изисква професионален дизайн и оформление. Нашите опитни дизайнери ще Ви осигурят именно това.

Правилният timing и насочване за всяка публикация

В Алфа Бест / Alpha Best достигаме до правилните хора в правилния момент, като насочваме всяка публикация в точното време към подходящата аудитория.

Креативни маркетинг специалисти за Вашите послания

Каква да е дължината на Вашите послания, как да са насочени към Вашата аудитория? Нашите маркетинг специалисти ще намерят правилните думи.

Обвързване на кампанията с цялостното онлайн присъствие

Колкото и успешна да е една кампания в социалните мрежи, ние не забравяме, че тя трябва да кореспондира на цялостното Ви онлайн присъствие.

Как протича процесЪТ на работа

Професионална поддръжка на твоята Facebook страница само в няколко стъпки

Консултация и анализ

1

Консултираме Ви кога една кампания би била успешна за Вас и какво може да постигнете.

Дефиниране на аудитория

2

За да може да максимизираме ползите за Вас, ясно дефинираме подходящите аудитории.

Концепция за публикациите

3

Изграждаме концепция и стил за посланията и визуалния дизайн на Вашите публикации.

Популяризиране и мониторинг

4

Популяризираме ефективно Вашата кампания и извършваме мониторинг на резултатите.

Обвържете се с клиентите си сега

0700 700 25

Направи запитване по e-mail

sales@alfahosting.bg


  Полетата отбелязани със "*" за задължителни

  Често задавани въпроси за услугата

  Най-често срещаните въпроси при кампании в социалните мрежи и поддръжка на Facebook бизнес страници

  Публикациите ми не достигат до никой
  В последните години Facebook значително ограничиха обхвата, до който достигат органичните публикации и предприемат все по-сериозни мерки в тази насока. Поради тази причина и публикациите, които пускате без промотирано и таргетиране стигат до много тесен обхват от хора.
  Имам много фенове, но не са активни
  Една от често срещаните практики преди време беше купуването на бази с фенове. За съжаление това не доведе до нищо положително за фирмите с оглед на това, че тези бази са подбрани именно изкуствено и дори и да са истински, феновете от тях не са обвързани с бранда Ви.
  Мога ли да поддържам сам
  Често фирмите приемат, че поддръжката на Facebook бизнес страница е лесна задача. И до някаква степен това е така. Но има огромна разлика между това просто да публикувате и това да имате професионално, прецизно и регулярно поддържана страница, която действително да печели за Вас.
  Каква е таксата за управление на бюджет
  Стандартната ни комисионна за управление на рекламните бюджети е в размер на 35%. Тя включва всички процеси свързани с поддръжка на рекламите, оптимизиране на рекламните послания, оптимизиране на ключовите думи, оптимизиране на оферирането, оптимизиране на таргетирането и др.