Уеб дизайн – изработка на уеб сайт

Уеб дизайнСъвременен уеб дизайн – Бъди различен!

Уеб сайтът е лицето на Вашата фирма пред потенциалните Ви клиенти в интернет пространството. От качеството при изработката му зависи как ще Ви възприемат, до колко успешно ще представите продуктите и услугите си, как ще се оптимизирате в търсачките.

Защо Alpha Hosting?

Ние от Alpha Hosting се стремим да предоставяме на клиентите си възможно най-високо качество на извършваните от нас услуги. Когато имаме предвид уеб дизайн, ние не просто ще разработим уеб сайт за Вас, ние ще се погрижим той да спечели клиентите Ви, да представи дейността Ви по най-подходящия начин, да Ви оптимизира възможно най-бързо на челни позиции.

Какво ще направим?

  • Ще изберем най-подходящата визия за дейността на Вашата фирма;
  • Ще представим продуктите и услугите Ви по начин, по който да заинтригуват клиентите Ви;
  • Ще коригираме съдържанието на информацията за Вас ако е необходимо, така че да бъде интересно и полезно за Вашите клиенти и същевременно да Ви оптимизира в търсачките;
  • Ще Ви осигурим надежден хостинг и представяне в google.bg.

Възползвайте се само сега от промоционалните ни пакети – получете Вашия уеб сайт с хостинг поддръжка днес и излезте на 1-ва страница в Google още от утре!

Често задавани въпроси за уеб дизайн:

За да се насочите към подходящ за Вашата фирма уеб сайт, първо трябва да определите целите, които си поставяте с популяризирането на дейността си в интернет. На база това може да разграничим условно няколко вида уеб сайтове:

Чисто презентационен уеб сайт – Това е уеб сайт, който ще представи семпло дейността Ви в интернет и ще създаде подобаващ имидж пред Вашите контрагенти. Подходящ е за фирми с по-малко информация, ограничен брой продукти и услуги.

Уеб сайт с продуктово представяне – Този вариант е подходящ за фирми с по-богато портфолио от продукти и услуги, които искат максимално прегледно да представят дейността си и това, което предлагат в интернет.

Уеб сайт с цялостен имидж – Това е уеб сайт, чрез който можете да представите услугите и продуктите си по най-подходящия начин, като имате възможност да ги сегментирате в различни категории за по-голямо удобство на потенциалните Ви клиенти. Чрез него можете да заложите на по-атрактивен дизайн и да очаквате много по-големи резултати от представянето си в интернет.

Уеб сайт с онлайн магазин – Този уеб сайт е подходящ за фирми, които искат да осъществяват бизнеса си директно от интернет. В случай че продуктите и услугите им позволяват да бъдат продавани онлайн, това е една наистина съвременна и добра възможност.

Единствените задължителни компоненти, които трябва да се заплащат след изработката на даден уеб сайт са Хостинг – пространството необходимо за Вашия уеб сайт в интернет и Домейн – името на Вашия уеб сайт в световната мрежа. За да постигнете обаче по-сериозни резултати от представянето си, са необходими допълнителни услуги за поддръжка и популяризиране.

Бизнесът Ви в интернет пространството е идентичен с бизнеса Ви в реалния свят. Ако престанете да поддържате качеството на услугите, продуктите и дейността си, клиентите Ви ще спрат да се обръщат към Вас. Ако престанете да поддържате търговските си обекти и спрете да търсите нови клиенти, конкурентите Ви ще изпъкнат далеч пред Вас.

Представянето Ви в интернетнет е идентично – Вашите клиенти имат нужда от все по-качествено представяне на дейността Ви, а конкурентите Ви са все по-активни в интернет популяризирането си.