Какво е Рекламна публикация

Рекламна публикацияРекламна публикация или Рекламна статия – новият начин на представяне!

Рекламната статия или Рекламна публикация е един от най-силните инструменти за продажба в интернет пространството. Освен, че влияе изключително благоприятно върху оптимизацията на уеб сайта Ви, Рекламната публикация представя услугите и продуктите Ви по най-подходящия начин, така че да предизвика интереса на клиентите Ви върху това, което предлагате.

Чрез нея можете да представите цялостно дейността на фирмата си, да акцентирате върху определена продуктова група, услуги или промоция, която имате в момента.

Защо ми е необходима Рекламна публикация/Рекламна статия?

  • За да се представите по един уникално различен начин;
  • За да промотирате кампания, продукт или услуга, която искате да продавате;
  • За да създадете или затвърдите бранда си;
  • За да вдигнете рейтинга на сайта си в google.bg.

Защо Alpha Hosting?

Нашите рекламни специалисти ще се погрижат да постигнете максимален ефект чрез представянето си с PR/Рекламна статия. Ние:

  • Ще създадем  интригуващ текст, който да бъде полезен за потенциалните Ви клиенти и да ги подтикне към действие;
  • Ще се придържаме към принципите за оптимизация на google.com, за да постигнем максимален ефект при позиционирането на статията и сайта Ви в мрежата;
  • Ще промотираме Вашата Рекламна публикация по различни канали, така че да достигне до максимален брой Ваши потенциални клиенти.

Често задавани въпроси за Рекламна публикация/Рекламна статия:

За да бъде максимално успешна кампанията Ви чрез рекламна публикация, тя задължително трябва да съдържа полезна и интересна информация, която да заинтригува интернет потребителите по актуални за тях въпроси.

Тази информация трябва да се съчетае с подходящо представяне на Ваш, продукт, услуга, дейност, промоция.

Рекламната публикация дава изключително големи възможности за представяне. Чрез нея можете да представите Ваш продукт или услуга, да популяризирате дадена кампания или Ваша дейност, да промотирате нещо ново и уникално на пазара или просто да затвърдите бранда си.

Както всяка друга информация информация в интернет, представянето чрез Рекламна публикация трябва да се актуализира и да се обогатява. Все пак представянето Ви чрез конкретна публикация трябва да бъде видимо за потребителите достатъчно дълго, за да може да бъде видяна от повече потребители и да се отчете като информация от търсещите машини.